Invalidiliiton liittovaltuusto valitsi lauantaisessa järjestäytymiskokouksessaan uuden hallituksen liitolle. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin filosofian tohtori, diplomi-insinööri Petri Pohjonen, 55 v. Pohjonen on Opetushallituksen ylijohtaja ja Suomen Paralympiakomitean puheenjohtaja.

– Itsekin vammaisena henkilönä pidän tärkeänä, että vammaiset ihmiset ovat itse aktiivisia ja rohkeasti mukana vaikuttamassa omien ja kanssaihmisten asioiden edistämiseen. Mielestäni sivistysvaltion tunnusmerkkeihin kuuluu ihmisten tasavertaisuus ja esteettömien mahdollisuuksien antaminen kaikille. Tärkeää on myös muistaa huolehtia heistä, jotka tarvitsevat tukea.

Invalidiliiton 59-jäsenisen liittovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Juhani Kivipelto Kurikasta. 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Riitta Jolanki Helsingistä ja 2. varapuheenjohtajaksi Seija Lehikoinen Joensuusta.

Invalidiliiton liittohallitus 2014-2017:

Puheenjohtaja Petri Pohjonen, Espoo
1. varapuheenjohtaja Pekka Hätinen, Helsinki
2. varapuheenjohtaja Liisa Leppäkorpi, Harjavalta

Paula Anttila, Teuva
Keijo Kaskiaho, Kouvola
Otso Laxenius, Oulu
Sari Lehikoinen, Hämeenlinna
Juhani Merikallio, Kokemäki
Pertti Laajalahti, Iisalmi
Heidi Rekola, Nokia
Raimo Toratti, Tornio
Nuutti Hiltunen, Selkäydinvammaiset Akson
Mitro Kivinen, Harvinaiset vammaryhmät

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.