kotimaanuutisetbanneri

Ahtilan kaupunginosassa nuoriso vietti rauhallisia kotibileitä pienellä porukalla, jolloin paikalle saapui h-autolla kolmen miehen seurue, joka ei ollut tervetullut juhliin.

Talon isäntä käski kolmikkoa poistumaan ja kolmikko noudattikin määärystä, mutta yksi miehistä sai idean soittaa hätäkeskukseen, että kyseiset juhlat aiheuttavat häiriötä naapurustoon.

Poliisipartio pysäytti kolmikon käyttämän ajoneuvon tullessaan tarkastamaan ilmoituksen aiheellisuutta, jolloin selvisi, että ajoneuvoa kuljetti kortiton kuljettaja ja auton omistaja istui vieressä. Molemmille annettiin rangaistusvaatimukset. Kuljettajalle kortitta-ajosta ja omistajalle luovuttamisesta kortittomalle.

Takapenkillä istui alaikäinen nuori mies, joka oli soittanut hätäkeskukseen parikin puhelua olemattomasta metelistä. Mies sai sakot niskoittelusta poliisia kohtaan aiheettomasta ilmoituksesta.

Itse kotibileet eivät poliisin mukaan aiheuttaneet mitään häiriötä ympäristöön.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.