294_razmyar-nasima.normal

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kaipaa Suomeen roturekisteriä. Kirjallisessa kysymyksessään Immonen haluaisi, että Suomessa väestöryhmät rekisteröitäisiin etnisen taustan mukaan.

Homot, lesbot ja somalit tulisi laittaa Ahvenanmaalle keskenään asumaan ja katsoa, millainen malliyhteiskunta siitä rakentuisi. Tätä mieltä on Teuvo Hakkarainen, joka kannattaa suuren osan Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kanssa myös nuorten pakkotyötä hallitukselle jätetyssä talousarvioesityksessä. Lisäksi Hakkaraisen mukaan Helsingissä on neekeriukkoja torien kulmat täynnä tyhjän panttina.

Pentti Oinonen herätti huomiota ja paheksuntaa rinnastamalla homoparien perheensisäisen adoptoinnin eläimiin sekaantumiseen. Homot ärsyttävät Oinosta muutenkin, eikä hänen juhlissaan homot tanssisi, jos hän olisi presidentti. Näin Oinonen totesi radiohaastattelussa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko on puolestaan sitä mieltä, että työnantajan pitäisi tietää työntekijän seksuaalisen suuntautumisen.

– Totta kai. Jos tuo niitä omia arvoja työssään esiin, tai jos arvot ovat ristiriidassa yhdessä sovittujen pelisääntöjen kanssa, niin täytyy katsoa, että ne (työpaikan) arvot tulevat toteutumaan, Niikko toteaa.

Useat Perussuomalaisten kansanedustajat, kuten Juho Eerola ja Jari Lindström hyväksyvät kuolemantuomion käyttämisen rangaistuskeinona. Tiedoksi lukijoille, että viimeinen rauhan aikana teloitettu henkilö Suomessa oli Tahvo Putkonen, jonka tuomio pantiin täytäntöön 8. heinäkuuta 1825. Tuomioksi tuli kuolemantuomio kaula katkaisemalla ja hautaaminen kirkkomaan ulkopuolelle.

Poliisikansanedustaja Tom Packalén sijoittaisi syrjäytyneet vuokralaiset omille slummialueilleen, jossa he eivät pääsisi häiritsemään tavallisten kansalaisten arkea. Vielä kovemman asenteen Packalén ottaa niitä nuoria kohtaan, joilla on alkoholi- tai huumeongelma.  Packalénin mielestä ”joku hylätty teollisuusalue voisi sopia paremmin juopottelemiseen ja narkkaamiseen” kuin Töölö, ruokaa voisi jakaa soppatykeistä ja ongelmanuorten majoitukseksi riittäisi yömajatyyppinen väestösuoja.

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala vaatii puolestaan tuomioistuinten riipumattomuuden purkamista. Kirjallisessa kysymyksessään hän haluaa, että Suomen hallitus paimentaisi poliittisesti tuomioistuimia niiden käyttäessä tuomiovaltaansa.  Perinteisesti oikeusvaltioissa on nähty, että toimeenpanovallan käyttäjä ei missään tapauksessa puutu itsenäisten ja riippumattomien tuomareiden toimintaan.

Useista maahanmuuttajiin kriittisesti suhtautuvista kommenteistaan tunnettu kansanedustaja James Hirvisaari kuvasi kaveriaan, kun tämä teki eduskunnassa, siis suomalaisen kansanvallan ja demokratian keskuksessa, natsitervehdyksiä, jotka sitten jälkikäteen laitettiin nettiin levitykseen.

Jussi Halla-aho tuomittiin korkeimmassa oikeudessa sakkoihin uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Halla-aho kuvasi islamia pedofiliauskonnoksi. Lisäksi hän kirjoitti, että ryöstely ja verovaroilla loisiminen olisi somalien kansallinen tai jopa geneettinen erityispiirre.

Mitä sitten tapahtui?

”– kun arvopohja puuttuu, voidaan yhtäkkiä olla rasistisia ja fasistisia”, Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne (sd.) totesi Perussuomalaisesta puolueesta Helsingin Sanomien haastattelussa. Nyt Perussuomalaisissa katsotaan, että Rinne on syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, eikä puolue voi lähteä SDP:n kanssa samaan hallitukseen.

Kaikesta tästä tulee mieleen vanha suomalainen kansanviisaus: Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Jussi Halla-aho on sitä mieltä, että ”on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Tämän reptiilin erityisen limainen alalaji on ruotsalainen sosiaalidemokraatti”

Kyllähän tämäkin loukkasi. En tehnyt asiasta rikosilmoitusta, eikä tehnyt muuten kukaan muukaan 50 000 demarien jäsenestä.

http://blogit.iltalehti.fi/nasima-razmyar/2014/01/20/yksittaistapauksia/

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.