Verkkokauppa.com Oyj:lle on myönnetty valituslupa Korkeimpaan oikeuteen hyvitysmaksuja koskevassa riidassa, jossa osapuolina ovat Verkkokauppa.com Oyj, Arctecho OÜ ja Teosto. Riidan aiheena on Verkkokauppa.comin omistaman virolaisen Arctecho OÜ-yhtiön hyvitysmaksuttomien tuotteiden myynti Suomeen.

”Olemme tietenkin erittäin tyytyväisiä, että saimme valitusluvan riidassa, jossa toinen osakeyhtiö, tässä tapauksessa Verkkokauppa.com Oyj, on joutunut vastuuseen toisen osakeyhtiön toiminnasta. Tämänkaltainen yhtiöiden samaistaminen on käsityksemme mukaan kiellettyä, sillä osakeyhtiölain mukaan osakeyhtiöt ovat Suomessa itsenäisiä oikeushenkilöitä. Lisäksi kyseessä olevan riidan kaltaista hyvitysmaksutonta tuotteiden myyntiä Suomeen tapahtuu edelleenkin useiden eri kauppiaiden toimesta”, kertoo riidasta Verkkokauppa.com Oyj:n toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.