DSC_2592_web

Reserviläisliiton vuoden 2014 puheenjohtajistoon kuuluvat 2. varapuheenjohtaja Terhi Hakola, puheenjohtaja Mikko Savola, 3. varapuheenjohtaja Rauno Hauta-Aho ja 1. varapuheenjohtaja Osmo Suominen. (Kuva: Reserviläisliitto)

31-vuotiaan Terhi Hakolan vastuulla on liiton naisjäsenille tarkoitettu toiminta.

Reserviläisliiton varapuheenjohtajiksi on valittu toiminnanjohtaja Osmo Suominen Piikkiöstä (1.), uutena myyntipäällikkö Terhi Hakola (2.) Tampereelta ja kontrolleri Rauno Hauta-aho Kokkolasta (3.). Valinnat äänestämällä tehnyt Reserviläisliiton hallitus kokoontui tänään Vantaalla liiton puheenjohtajan, kansanedustaja Mikko Savolan johdolla.

Vuodesta 2012 Reserviläisliiton hallituksessa toiminut, 31-vuotias Terhi Hakola on Tampereen Seudun Reserviläisnaiset ry:n jäsen. Hakolan vastuulle tulee nyt Reserviläisliiton naisjäsenille tarkoitetun toiminnan suunnittelu ja osin järjestäminen. Reserviläisliitolla 36.540 jäsenestä 1.909 on naisia. Enemmistö heistä ei ole suorittanut naisten vapaaehtoista asepalvelusta.

Reserviläisliiton hallitus muodosti myös valiokunnan, joka vastaa liiton toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä pitkälti juoksevien asioiden hoidosta. Valiokuntaan valittiin Juha Arvonen Akaasta, Jaakko Liinamaa Jurvasta, Ismo Nöjd Järvenpäästä ja Juha Parkkonen Espoosta sekä varalle Jari Hynninen Karttulasta, Raimo Mikkonen Mikkelistä ja Jouko Hyppönen Konnevedeltä. Reserviläisliiton valiokunnan työskentelyä johtaa liiton puheenjohtaja ja siihen kuuluvat myös liiton varapuheenjohtajat.

Liiton valiokunta kokoontuu ensimmäisen kerran 27.2. Helsingissä. Kokouksessa valiokunta mm. muodostaa useita työryhmiä, joille annetaan erinnäisiä suunnittelutehtäviä. Tällä hetkellä toiminnassa ovat seuraavat työryhmät:

  • Strategiatyöryhmä
  • Kansainvälinen työryhmä
  • Reserviläisliitto 60 vuotta -työryhmä
  • Veteraaniyhteistyöryhmä
  • Naisten työryhmä
  • Sotilas-, koulutus- ja edunvalvontatyöryhmä
  • Sääntötyöryhmä
  • Taloussuunnittelutyöryhmä
  • Viestintä- ja tiedotustyöryhmä
  • Urheilu- ja ammuntatyöryhmä

Liiton työryhmät kootaan liittohallituksen jäsenistä sekä asiantuntijoista. Ne työskentelevät itsenäisesti nimetyn puheenjohtajansa johdolla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.