437646367623768

Poliisipartio sai tehtävän mennä Kaisaniemen metroasemalle, jossa oli otettu kiinni kolme metroradalla liikkunutta nuorta.

Järjestyksenvalvojat olivat havainneet Kaisaniemen metroasemalla neljän nuoren menevän 2 raiteelle ja lähteneen kävelemään metrotunneliin kohti itää. Tapahtuneen vuoksi sähköt oli jouduttu katkaisemaan radalta.

Järjestyksenvalvojat olivat lähteneet tavoittamaan nuoria tunnelista. Nuoret olivat ehtineet mennä muutaman kymmenen metriä metrotunnelissa idän suuntaan. Havaittuaan järjestyksenvalvojat, he olivat lähteneet ensin karkuun, mutta järjestyksenvalvojien huudettua heitä pysähtymään he olivat lopulta totelleet. Järjestyksenvalvojat toivat tunnelista 3 nuorista takaisin metroasemalle, joista kaksi nuorta miestä ovat 18-vuotiaita ja tyttö on alle 15-vuotias.

Tapahtuneen vuoksi oli metroliikenteen yksi vuoro jäänyt ajamatta. Asiassa tulee kyseeseen huomattava korvausvaatimus, koska liikenne oli pysäytettävä.

Asiaa tutkitaan liikenteen häirintänä. Kyseisen kaltainen toiminta on hyvin hengenvaarallista.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.