lommilaB2

Valtuusto hyväksyi Lommilan asemakaavan muutoksen äänin 57-16. Kaava mahdollistaa liikerakentamista 110 000 kerrosneliömetriä kauppakeskusta varten.

Tästä päivittäistavarakauppaa saa olla 4 000 kerrosneliömetriä, erillistä liike-, toimisto-, liikunta- ja hotellirakentamista 35 000 kerrosneliömetriä ja teollisuus- ja varastorakentamista 30 050 kerrosneliömetriä.

Tavoitteena on Lommilan alueen rakentaminen osaksi Espoon keskuksen palveluja siten, että sinne syntyy monipuolinen, kaupunkikuvallisesti korkeatasoinen ja vaiheittain toteutuskelpoinen kaupallisten palvelujen ja työpaikkojen keskittymä. Kauppakeskus toteutetaan kahdessa vaiheessa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.