7

Espoon keskuksessa tapahtui lauantaina 25.1.2014 klo 13.00 aikaan 84-vuotiaaseen naiseen kohdistunut ryöstö. Nainen oli käynyt Espoontorin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa olevalla pankkiautomaatilla ja poistunut kauppakeskuksesta yhdyssiltaa pitkin Kiltakallion suuntaan. Kiltapolun päässä hänen takaansa oli juossut nuori mies, joka oli anastanut hänen laukkunsa, jossa oli muun omaisuuden lisäksi juuri automaatilta nostetut rahat. Nainen oli kaatunut ja saanut sairaalahoitoa vaatineet vammat.

2

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että mies oli seurannut naista jo pankkiautomaatilta lähtien. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä.

Mies oli noin 20-vuotias ja hoikka. Miehellä oli tapahtumahetkellä päässään silmälasit ja hän oli pukeutunut harmaisiin collegehousuihin ja mustaan, hupulliseen takkiin. Takin rinnuksissa oli keltaisella numero 13. Miehellä oli päässään musta lippis, jossa oli keltainen lippa ja jalassa siniset kengät, joissa valkoiset pohjat.

Tapahtuman nähneitä tai siitä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Espoon rikostutkinnan numeroon 071 87 38240 tai tilannekeskukseen 071 87 38003.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.