Kuva3+(2) (Protected View) - Microsoft Word_2014-01-28_15-06-52aaaaaaaaaaaaa

Maanantaina 27.1.2014 noin klo 13.25 Hämeenkatu 30 kultasepänliikkeen tiskiltä anastettiin laatikollinen vihkisormuksia. Anastetun omaisuuden arvo liikkuu kymmenissä tuhansissa euroissa.

Kuva3+(2) (Protected View) - Microsoft Word_2014-01-28_15-08-42bbbbbbbbbbbbbbb

Kultasepät Andreas Oy:n liikkeeseen oli tullut pariskunta, joka puhui keskenään ranskaa, tai sen tapaista kieltä. Henkilökunnan kanssa he olivat asioineet kuitenkin huonolla englannilla. Mies oli pyytänyt myyjää vaihtamaan kelloonsa hihnan, jolloin liikkeen asiakastiloihin jäi vain yksi myyjä asiakkaiden kanssa. Ilmeisesti tässä tilanteessa pariskunta onnistui anastamaan tiskillä olleen esittelylaatikollisen vihkisormuksia.

Asiaa tutkittaessa on selvinnyt, että sama pariskunta oli ennen rikoksen suorittamista kiertänyt Tampereen keskustan muissakin kultasepänliikkeissä tarkkaillen hyvää tilaisuutta suorittaa rikoksen.

Edellinen vastaava törkeä varkaus Tampereella tapahtui 7.1.2014, Hämeenkatu 12 sijaitsevassa kultasepänliikkeessä. Tähän tekoon on 27.1.2014 pirkanmaan käräjäoikeus todennäköisin syin epäiltynä vanginnut suomalaisen miehen.

Tampereen poliisipäivystyksen numeroon 07187 45800 tai sähköpostiosoitteeseen:rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi otsikolla Sormusvarkaus, voi ilmoittaa Hämeenkatu 30 tapahtuneeseen rikokseen liittyvistä havainnoista. Liitetiedostossa on valokuvat anastuksen tehneistä epäillyistä. Poliisi kaipaa myös yhteydenottoa kultasepänliikkeessä tapahtuma-aikaan sormuskaupoissa asioineelta suomalaiselta nuorelta pariskunnalta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.