Honkajoen kunta  Tervetuloa Honkajoelle! - Google Chrome_2014-01-30_14-15-21

Honkajoen kunnan verkkoviestintä otti harppauksen eteenpäin, kun kunnan uudet nettisivut julkistettiin juuri ennen vuoden vaihdetta. Uudet sivut toimivat tärkeänä viestintäkanavana niin Honkajoen asukkaille, yrittäjille, kunnan työntekijöille kuin seudulla vierailevillekin. Sivuihin voi tutustua osoitteessa: www.honkajoki.fi.

Mobiililaitteet huomioitu toteutuksessa

Responsiiviset eli päätelaitteen mukaan mukautuvat kotisivut ovat tätä päivää – toimialasta riippumatta. Sivujen optimaalinen toimivuus erilaisilla laitteilla ja näytöillä on nykyään paremminkin suunnittelun lähtökohta kuin vain mahdollinen lisäominaisuus.

– Mobiililaitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettitietokoneiden käytön yleistyessä on tärkeää, että asiointi nettisivuilla on helppoa ja mukavaa käytettävästä laitteesta ja sen näytön koosta riippumatta. Siksi Honkajoen sivusto päivitettiin ulkoasu- ja rakenneuudistuksen ohella vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin myös teknisesti, toteaa kunnanjohtaja Mauno Mäkiranta.

Sivustouudistus toteutettiin yhteistyössä viestintä- ja mainostoimisto Kumppanian kanssa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.