IMG_1638

Kuvaoikeudet: Hämeen poliisilaitos

Eilen aamupäivällä klo 10.20 tapahtui Kärkölässä Riihimäen- ja Jutilanmäentien risteyksessä rekan pakettiauton kolari. Pakettiauto oli kääntymässä Jutilanmäentieltä vasemmalle kohti Riihimäkeä. Pakettiautoa kuljettanut mies ei huomannut vasemmalta Riihimäen suunnasta tullutta rekkaa, vaan ajoi sen eteen. Rekka törmäsi pakettiauton keskiosaan. Pakettiauto sinkoutui törmäyksen voimasta Riihimäentien yli ojaan. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon.

Pakettiauton kuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkastettavaksi. Hänen vammansa eivät olleet vakavia.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tänään aamuyöllä klo 03.50 havaitsi poliisipartio Lahdessa Kauppakadulla, että mies potkii toista miestä, joka makasi maassa. Potkija otettiin kiinni ja hän vietti yön poliisin putkassa. Tajuttomana löydetty uhri vietiin ambulanssilla sairaalaan tutkimuksiin.

Pahoinpitelijän hallusta löytyi poliisiasemalla perhosveitsi. Veistä ei ollut käytetty pahoinpitelyssä. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.