merkki

Kirkkonummen Masalan junaseisakkeella 26.1.2014 klo 17.30 InterCity-junan alle jääneen miehen henkilöllisyys on edelleen selvittämättä. Miehellä ei ollut henkilöllisyyspapereita, eikä muuta omaisuutta mistä henkilöllisyys olisi selvitettävissä.

Tuntematon vainaja on iältään noin 55 – 70 -vuotias. Miehellä oli päällään musta takki, missä hiha – tai rintamerkki “NORD.CREW-TRAILMAKER BLUEEXPLORER”. Jalassaan miehellä oli vaaleat suorat housut ja mustat lenkkitossut.

Henkilöstä jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Kirkkonummen poliisiasemalle virka-aikana puh.  071 873 8050 ja virka-ajan ulkopuolella tilannekeskukseen

puh. 071 873 8003.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.