hanna2-kopia

Hanna Backman (s. 1978) on RKP:N uusi Kemiönsaaren ja Paraisten toiminnankoordinaattori. Backman työskentelee tällä hetkellä viestinnän asiantuntijana. Backmanilla on kokemusta RKP:stä sekä luottamustehtävien että aikaisemman viran kautta. Backman on myös Kemiönsaaren kunnanhallituksen jäsen, joten Backmanilla on hyvä tuntemus ajankohtaisista kunnalisista kysymyksistä.

– Se hyvä työ, jota RKP:läiset tekevät Kemiönsaaren ja Paraisten kuntien hyväksi, jää usein ilman ansaitsemaansa huomiota. Minun tehtäviin kuuluu tukea meidän päättäjiä, tukea viestintää ja kerätä myös RKP:n ulkopuolelta yhteiskunnasta kiinnostuneita keskustelemaan, sanoo Backman.

Backman aloittaa työssään 24.2.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.