Valtakunnansyyttäjäviraston päätöksellä poliisin epäiltyjen rekisteriin liittyvä esitutkinta medialle vuotamisen osalta on siirretty osaksi rikosylikomisario Jari Aarnioon liittyvää tutkintakokonaisuutta. Aarnion lahjus-, virka- ja huumausainerikosepäilyjen tutkinnan yhteydessä on tullut esiin seikkoja, jotka ovat puoltaneet siirtoa. 

Tietovuotoepäilyjen tutkinnanjohtajina toimivat – kuten koko tutkintakokonaisuudessa poliisien osalta – kihlakunnansyyttäjät Soukola ja Haavisto. Tämän siirretyn kokonaisuuden osalta tutkijoina jatkaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkijoita.

Muiden rikosepäilyjen osalta tutkinta jatkuu edelleen tiiviinä. Jutussa on tällä hetkellä vangittuna vain yksi henkilö, rikosylikomisario Jari Aarnio. 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.