OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliisi kaipaa tietoja 29-vuotiaasta Tea Suurosesta, josta ei ole havaintoja sunnuntain 19.1.2013 jälkeen. Viimeinen tieto Suurosesta on 19.1.2014 illalta, jolloin Suuronen oli soittanut ystävälleen Sastamalaan ja kertonut tulevansa Tampereelta kello 22.07 lähtevällä junalla Sastamalaan.

Suuronen on vartaloltaan hoikka, pituudeltaan alle 170 cm ja hänellä on pitkät, edestä vaaleat mutta muuten tummat hiukset. Katoamishetkellä Suurosella oli tiettävästi päällään ruudullinen toppatakki ja vaaleat housut.

Tea Suurosesta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan Sastamalan poliisille puh. 07 18747351 tai s-postilla sastamala.Sisa-Suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.