Alkuyöstä maanantaina 3.2.2014 löytyi Suomeen saapuneen venäläismiehen auton ovilokerosta nyrkkirauta Vaalimaan rajanylityspaikalla. Miehen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon.

Tiistai-iltana otettiin Vaalimaan rajatarkastusasemalla tarkempaan tarkastukseen Suomeen saapunut venäläinen rekka. Tarkastuksessa havaittiin viitteitä venäläisen kuljettajan mahdollisesta huumausaineiden käytöstä, mutta huumausaineita ei kuitenkaan rekasta löytynyt. Kuljettajalle tehtiin pikatesti huumausaineiden käytön selvittämiseksi. Testeri antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettaja kertoi olleensa edellisenä päivänä syntymäpäivillä, missä hän oli käyttänyt kannabista. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.