Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii 7.2.2014 klo 1.55-2.35 Aleksanterin kirkon läheisyydessä puistossa tapahtunutta puukotusta tapon yrityksenä. Vuonna 1975 syntynyt mies oli kävelemässä puistossa lännen suuntaan kun häntä vastaan oli tullut mies, joka oli pyytänyt uhrilta tupakkaa. Seuraavaksi uhri tunsi kipua selässään. Pian paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin läheiselle penkille istumaan.

Paikalta oli poistunut Hämeenkadun suuntaan juossen noin 175-180 cm pituinen mies, jolla oli päällään tumma takki ja jalassa farkut. Selässä saattoi olla reppu. Mies saattoi olla 30-40 vuotias. Toistaiseksi enempää tuntomerkkejä ei ole saatavilla. Uhria oli lyöty selkään, takareiteen ja vasempaan ranteeseen ja vaatetuksesta voitiin päätellä, että lyöntejä olisi ollut useampia. Lukuisista osumista ja lyönnesitä huolimatta uhrin vammat jäivät vähäisiksi, eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Poliisi pyytää yleisövihjeitä Aleksanterin kirkon liepeillä liikkuneista henkilöistä. Vihjeet voi soittaa numeroon 0503137391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi sähköpostiin pyydetään laittamaan otsikoksi “Kirkkopuiston puukotus”.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.