Eero Heinäluoma pk

Heinäluoma peräänkuulutti SDP:n puheenjohtajaehdokkailta kannanottoja esimerkiksi kasvupolitiikasta ja Nato-jäsenyydestä.

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) haluaisi rajoittaa kansanedustajien kännykän käyttöä eduskunnan kyselytunnilla. Heinäluoma sanoi Ylen Ykkösaamussa, että ei pidä käyttökieltoakaan mahdottomana ajatuksena.

Hänen mukaansa kännyköiden käytöstä kyselytunnilla tulee kansalaisilta eniten palautetta. Käyttörajoitus antaisi Heinäluoman mielestä eduskunnasta arvokkaamman kuvan.

Heinäluoman mukaan kansanedustajat antavat eduskunnasta levottoman vaikutelman, kun he jakavat kyselytunnilla ottamiaan kuvia sosiaalisessa mediassa.

Hän myös arvosteli kansanedustajia, jotka myöhästyivät valtiopäivien avajaisista alkuviikosta. Heinäluoman mukaan avajaisista myöhästyvien olisi parempi jättää tulematta saliin.

Heinäluoma olisi valmis laajentamaan Euroopan keskuspankin (EKP) roolia. EKP:n roolia pitäisi laajentaa hintavakauden ylläpitämisestä ja inflaation torjumisesta kasvun ja työllisyyden tukemiseen.

Heinäluoman mukaan euro on vahvistunut muun muassa Yhdysvaltojen, Kiinan, Japanin ja Venäjän valuuttapolitiikan vuoksi. Hänen mukaansa vahva euro on monen euromaan, muun muassa Suomen ongelma.

Puhemies Eero Heinäluoma Ylen Ykkösaamun vieraana 08.02.2014: http://areena.yle.fi/tv/2126828

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.