puukotus1_1002SAL_uu

Tupakkaa pyytänyt iski useita kertoja puukolla

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut perjantaiyönä Tampereella tapahtuneen puukotuksen tutkintaa.

Uhria vastaan oli kävellyt mies, joka oli pyytänyt tupakkaa. Seuraavassa hetkessä uhri tunsi kipua selässään, ja pian paikalle tullut ulkopuolinen auttoi miehen istumaan läheiselle penkille Aleksanterin kirkon puistossa.

Vuonna 1975 syntynyttä miestä oli puukotettu useasti. Kolme lyöntiä johti poliisin mukaan vammoihin. Yksi iskuista osui selkään, yksi takareiteen ja yksi ranteeseen. Uhrin vaatetuksessa oli kuitenkin jälkiä siitä, että lyöntejä on ollut useampia.

puukotus2_1002SAL_uu

– Ne lyönnit eivät olleet menneet iholle asti, rikoskomisario Jari Kinnunentarkentaa.

Uhrin vammat jäivät lieviksi, mutta hän on ollut ilmeisessä hengenvaarassa ylävartaloon suuntautuneiden lyöntien vuoksi. Paikalle osuneen auttajan ansiosta mies saatiin toimitettua nopeasti hoitoon.

Poliisilla on hallussaan kuvamateriaalia, jossa mies poistuu tapahtumapaikalta ja putsaa samalla käsiään lumella.

Miehellä on tumma, noin resipituinen ja mahdollisesti villakankainen takki, tummat kengät, tummat housut ja ilmeisesti musta pipo. Selässään miehellä on reppu.

Poliisi pyytää yleisöltä apua henkilön tunnistamiseksi. Vihjeet voi soittaa numeroon 050 3137 391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.