Ylivieskassa tapahtui 10.2.2014 klo 17.30 aikaan Kaisaniemen kaupunginosassa pienen tytön ahdistelutapaus. Tyttö oli palaamassa kotiinsa kaverinsa luota yksin. Matkalla tyttö kohtasi miespuolisen henkilön, joka ahdisteli tyttöä. Ahdistelija päästi tytön ja tyttö meni kotiinsa ja kertoi asiasta äidilleen.

Poliisi tutkii tapausta. Poliisin tietoon on tullut, että aikaisemmin tammikuussa on hyvin todennäköisesti sama henkilö seurannut erästä tyttöä kotiin ja yrittänyt seurata toista tyttöä. Kaikki tapaukset ovat tapahtuneet Kaisaniemen ja Rahkolan alueella.

Poliisi toivoo havaintoja jalkaisin liikkuvasta miespuolisesta henkilöstä. Hänen tuntomerkkejä ovat kasvoissa olevat pisamat tai finnit ja pituudeltaan hän on alle 170 cm. Poliisi toivoo myös niitä vanhempia ilmoittamaan, joiden lasta joku on ahdistellut tai seurannut lähiaikoina eivätkä he ole ilmoittaneet asiasta poliisille. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Ylivieskan poliisiaseman asiakaspalveluun klo 8-16.15 p. 0718765470 tai vihjepuhelimeen 08-423800.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.