765655656534

Sjösted sanoo, että Rehn on yksi massatyöttömyyteen ja köyhyyteen ajaneen linjan arkkitehdeistä.

Ruotsin vasemmistopuolueen puheenjohtaja Jonas Sjöstedt pitää talouskomissaari Olli Rehniä vastuullisena EU:ssa tapahtuneeseen sosiaaliseen katastrofiin.

Sjöstedt sanoo, että Rehn on yksi EU-maita sosiaalikatastrofiin ajaneen kovan linjan arkkitehdeistä ja siten sopimaton EU-komission johtoon.

– Europolitiikka on vahingoittanut miljoonia köyhiä ja työttömiä, Sjöstedt ryöpytti. Hän piti yhdessä vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen kanssa lehdistötilaisuuden vasemmiston EU-vaaliteemoista.

Sjösted sanoo, ettei hänellä ole mitään Rehniä vastaan henkilönä. EU:n komissio on kuitenkin hänen mukaansa vetänyt eurokriisissä tarpeettoman kovaa linjaa, kovempaa kuin kansainvälinen valuuttarahasto IMF. Tämä politiikka pitää yllä sosiaalista katastrofia, köyhyyttä ja työttömyyttä Kreikassa ja Espanjassa.

Myös Arhinmäki muistutti, että Rehn on vaatinut Suomelta kolmen miljardin budjettisäästöjä, mikä voisi johtaa samoihin virheisiin kuin kriisimaissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.