picture-7254-2bf155f9c6c562d26750458585a4a767

Perussuomalaisten kansanedustaja, eurovaaliehdokas Juha Väätäinen

Perussuomalaisten kansanedustaja, eurovaaliehdokas Juha Väätäinen on toistaiseksi sairauslomalla Malagassa tapahtuneen kaatumisensa vuoksi. Jatkotutkimukset aloitetaan tämän viikon perjantaina Helsingissä neurologian erikoislääkäreiden toimesta, minkä jälkeen selviää, mikä Väätäisen tila tällä hetkellä on ja minkälaisia jatkotoimenpiteitä mahdollisesti tarvitaan.

– Onko se sitten lepoa, kuntoutusta, molempia tai jotain muuta, sitä en tiedä, Väätäinen sanoo ja toteaa noudattavansa asiantuntijoiden neuvoja.

Väätäisen eurovaalikampanja on keskeytetty toistaiseksi.

-Toivuttuani aion olla täysillä mukana eurovaalikampanjassa, mielessäni vain puolueen maksimimenestys, Väätäinen toteaa ja kertoo tavoitteen olevan, että perussuomalaisista tulee vaalien myötä suurin EU-puolue.

Väätäisen henkilökohtainen tavoite on tulla valituksi Brysseliin 50 000 äänellä.

– Huhut kuolemastani ovat ennenaikaisia ja vahvasti liioiteltuja, Väätäinen toteaa pilke silmäkulmassa.

Sairauslomastaan huolimatta Väätäinen osallistuu tänään normaaliin tapaan perussuomalaisten eduskuntaryhmän ryhmäkokoukseen, jonka jälkeen hän toimittajien tavoitettavissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.