Yle Radio Suomen/ Radio Keski-Pohjanmaan kuuluvuus paranee Kokkolan, Pietarsaaren, Evijärven ja Perhon seudulla helmikuussa 2014. Maanantaina 17.2. kuuluvuus paranee Perhon radioaseman kuuluvuusalueella, kun Yle Radio Suomen/ Radio Keski-Pohjanmaan lähetystehoa nostetaan.

Tehonnoston myötä kuuluvuusalue alueella laajenee ja kanavan taajuuden vastaanottaminen paranee. Yle Radio Suomi/Radio Keski-Pohjanmaa kuuluu Perhon alueella taajuudella 95,9MHz.

Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Evijärvellä kuuluvuus paranee 28.2.2014 alkaen
Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Evijärvellä Yle Radio Suomi/Radio Keski-Pohjanmaan kuuluvuutta parannetaan käynnistämällä uusia lähetysasemia. Yle Radio Suomi/ Radio Keski-Pohjanmaa kuuluu uusilta lähetysasemilta taajuuksilla: Kokkola 87,6MHz, Evijärvi 90,7MHz ja Pietarsaari 96,0MHz. Kuuluvuus paranee erityisesti noin 15 kilometrin säteellä uusista lähetysasemista. Uudet lähetysasemat ja niiden kuuluvuusalueet tulevat näkyviin Digitan karttapalveluun www.digita.fi/karttapalvelu 28.2. alkaen.

Radiokanavien lähetyspaikat, taajuudet ja kuuluvuusalueet voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.