419618_562314123791315_222912795_n

Abiristeilyt ovat sujuneet ilman erityisiä järjestyshäiriöitä, varustamoilta kerrotaan. Tallink Siljan viestintäpäällikkö Marika Nöjdillä ei ole tietoa siitä, että risteilyillä olisi sattunut mitään ihmeellistä. Hänen mukaansa abiturienttien juhlaristeilyt ovat sujuneet hyvin joka vuosi.

“Jos meillä on isoja nuorisoryhmiä, mitoitamme aina esimerkiksi järjestyksenvalvonnan sen mukaan, mutta näin tehdään ilman abiristeilyitäkin”, Nöjd sanoo.

“Abit ovat viisaita nuoria neitoja ja herroja, eikä meillä ole koskaan ollut heidän kanssaan mitään ongelmia eikä ole nytkään”, vahvistaa myös Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund.

Tallink Siljan neljästä abiristeilystä viimeiset saapuvat maihin iltapäivällä. Viking Linella on ohjelmassa niin ikään neljä risteilyä. Gabriella-alus vie viimeisen bileporukan vesille huomenna.

Mantereen puolella ylioppilaskokelaiden juhlinta äityi väkivaltaiseksi ainakin Merikarvialla Satakunnassa, kun ravintolajuhlissa sattui kaksi pahoinpitelyä. Poliisin mukaan nuorten vammat jäivät vähäisiksi, vaikka toisessa tapauksessa käytettiin tekovälineenä jakoavainta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.