Joensuun Veden vedenjakelu kärsii Joensuun keskustan Kauppakadun alueella putkirikosta.

Vuodon paikantaminen on aloitettu ja korjaustyöt aloitetaan välittömästi kun vuotokohta on löydetty.Vuoto pyritään rajaamaan mahdollisimman pienelle alueelle.

Vaikutus:

Runkovesijohdon vaurioituminen näkyy käyttäjillä veden paineen alenemisena, jolloin hanoista tulee vettä huomattavasti normaalia vähemmän. Vesi voi olla myös värjäytynyttä tai sameaa. Vedentulo voi myös lakata kokonaan. Vedenjakelun katkos rajoittuu Kauppakatu 34,37,38,39,40,41,43 ja Sairaalakatu 11 kiinteistöihin.

Toimintaohjeita:

Huolehdittehan, että hanat ovat kiinni, ettei tilanteen korjautuminen aiheuta vesivahinkoja. Vaikka vettä olisikin saatavilla, niin pyydämme rajoittamaan vedenkäyttöä minimiin.

Pahoittelemme häiriötä ja pyrimme tiedottamaan asiasta lisää välittömästi tilanteen muuttuessa. Pyydämme Teitä ensisijaisesti seuraamaan internetsivujamme (http://www.joensuunvesi.fi) ja muita paikallisia tiedotusvälineitä sekä toivomme Teidän huomioivan myös tiedottamisen lähinaapureille mahdollisuuksienne mukaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.