Soini Timo

Timo Soini, PerusS:n puheenjohtaja, kansanedustaja

Kataisen-Urpilaisen hallitus pohjautuu puolueisiin, jotka olivat valmiita jatkamaan euroalueen kriisimaiden tukemista veronmaksajien varoista. Mikään muu ei hallitusta yhdistä.

Hallituksen toimintakyky horjuu. Kokoomuksen ministereitä on karkaamassa Euroopan Parlamenttiin. SDP on repivän puheenjohtajapelin pyörteissä, jossa osa porukkaa yrittää antaa potkut istuvalle valtiovarainministerille. Pienemmät puolueet ovat joukon jatkona.

Perussuomalaiset ovat koko ajan ilmaisseet halunsa olla mukana sote- ja kuntauudistuksessa. Seura ei ole kelvannut, eikä kelpaa vieläkään tekemään tätä tärkeätä ja välttämätöntä uudistusta.

Valtion velan BKT-osuuden taittaminen oli hallituksen keskeinen tavoite. Tämä tavoite on karkaamassa. Hallituksella on valta ja mahdollisuus tehdä tarvittavat päätöset sekä kehysriihessä että varsinaisessa budjetissa. Kyse on toimintakyvystä.

Pääministerin kutsu käsittelemään Hetemäen työryhmän esityksiä on tullut perille nyt muutenkin kuin median kautta. Vastaan pääministerille, kun aika on.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.