Korkein oikeus (KKO) ei käsittele 8-vuotiaan helsinkiläistytön murhaa. Tytön isän ja äitipuolen elinkautiset vankeustuomiot murhasta ja muusta kaltoinkohtelusta jäävät voimaan. Molemmat tuomitut hakivat valituslupaa KKO:lta, mutta se hylkäsi hakemukset.

Tyttö murhattiin kotonaan äitienpäivänä 2012. Isä ja äitipuoli sitoivat lapsen niin, että hän kuoli hitaasti tukehtumalla. Aiemmin tyttöä oli muun muassa lyöty ja pakkosyötetty.

Helsingin hovioikeus tuomitsi marraskuussa Touko Päiviö Tarkin, 36, ja Sirpa Helena Laamasen, 49, elinkautiseen vankeuteen. Kaksikko kiisti tahallisen henkirikoksen. Hovioikeus katsoi kuten käräjäoikeus aiemmin, että teko oli harkittu sekä erityisen raaka ja julma.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.