Syyttäjä vaatii naisen alasti metsään jättäneille ja pahoinpidelleille usean vuoden vankeusrangaistuksia Kemi-Tornion käräjäoikeudessa. Kolmea päätekijää syytetään muun muassa törkeästä vapaudenriistosta, tapon yrityksestä ja törkeästä raiskauksesta.

Syytettyjä on kaikkiaan kuusi, joista yksi on 17-vuotias mies. He muiluttivat Simossa viime marraskuussa naisen metsään kahteen otteeseen. Toisella kertaa alastomana metsään jätetty nainen selvisi lähistön kesäasuntoon murtautumalla. Osa tekijöistä oli molemmilla kerroilla samoja.

Syyksi tekoihin tekijät ovat selittäneet kaveripiiriinsä kuuluneen naisen heistä kertomat jutut.

Oikeus käsittelee asiaa tiistaista alkaen kolme päivää yleisön läsnä olematta. Tuomio ja sen julkinen seloste annetaan maaliskuun alkupuolella.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.