Raitiolinjat 2, 3, 4, 7A ja 7B sekä bussi 16 liikennöivät poikkeusreittejä aamupäivällä lauantaina 22.2. Kaartin jääkärirykmentin ja Helsingin ilmatorjuntarykmentin valatilaisuuden vuoksi. Raitiovaunut ajavat poikkeusreittejä, koska Aleksanterinkatu ja Snellmaninkatu suljetaan. Bussi 16 ei voi ajaa Kruununhaassa joukkojen järjestäytymisen aikana.

Raitiolinjat 2 ja 3 liikennöivät n. klo 10.50 – 12 linjan 1A päätepysäkille Pursimiehenkadulle. Eiran reittiosuuden korvaa bussilinja 3X, joka kulkee reittiä Kauppatori – Eteläranta – Laivasillankatu – Tehtaankatu – Laivurinkatu – Viiskulma.  Bussi 3X käyttää Kauppatorilla pysäkkiä ”Kauppatori” (2004) ja Pursimiehenkadulla pysäkkiä ”Viiskulma” (1174).

Raitiolinjat 4 ja 4T ajavat n. klo 10.50 – 12 Kolmikulmaan. Reittiosuuden Aleksilta Katajanokalle korvaavat bussit 4X ja 4TX. Korvaavat bussit lähtevät Mannerheimintien pysäkiltä ”Erottaja” (1900) ja ajavat reittiä Eteläesplanadi – Kanavakatu – Kruunuvuorenkatu, josta linja 4X jatkaa Merisotilaantorille ja 4TX Katajanokan terminaalille.

Bussit palaavat Mannerheimintielle Pohjoisesplanadin kautta. Linjoilla on Pohjoisesplanadilla väliaikainen pysäkki Katariinankadun läheisyydessä, katunumeron 7 kohdalla.

Raitiolinjat 7A ja 7B liikennöivät n. klo 10 – 13 Kaisaniemenkadun ja Kaivokadun kautta, joten Kruununhaka jää ajamatta.

Bussilinjalta 16 jäävät Pohjoisranta ja Liisankatu molemmissa suunnissa ajamatta n. klo 9.30 – 11. Bussi ajaa Hakaniemenrannan, Siltasaarenkadun ja Unioninkadun kautta Kaisaniemenkadulle.

Kartat poikkeusliikenteestä ovat HSL:n verkkosivuilla www.hsl.fi .

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.