Parikymppistä hämeenlinnalaismiestä ammuttiin maanantai-iltana jalkaan Sairion kaupunginosassa. Tutkinnanjohtaja, komisario Ilkka Iivari kertoo, että luoti oli lävistänyt miehen nilkan.

– Tapahtumapaikka ei ole tarkkaan tiedossa, mutta mies meni ampumisen jälkeen pyytämään apua Viertokadulla sijaitsevasta talosta.

Mies on edelleen sairaalassa, sillä jalka vaatii leikkaushoitoa.

– Uhrilla on tavanomaisten rikosten taustaa, mutta kyseessä ei ole mitenkään järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä asia, korostaa Iivari.

Ampumiseen liittyvien tapahtumien kulussa on paljon epäselvyyksiä, joten poliisi kaipaa havaintoja. Vihjeet voi soittaa numeroon 050-5235224 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Itseään ampunut tunnusti teon

Helmikuun 9. päivän iltana itseään ampunut mies on tunnustanut poliisille tekonsa. Komisario Ilkka Iivarin mukaan poliisi tutkii nyt tapausta törkeänä ampuma-aserikoksena, koska miehellä oli luvaton ase ja hän liikkui ase mukanaan kaupungilla.

Omaan jalkaan ampuneen miehen rikosnimikelistaan lisätään myös perätön ilmianto, koska mies syytti aluksi ampumisesta kahta tamperelaismiestä.

Lähteet: Hämeen poliisi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.