huhtasaari_800x450

Perussuomalaisten Naisten varapuheenjohtaja, eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari

Perussuomalaisten Naisten varapuheenjohtaja, eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari huomauttaa tiedotteessaan että kansanedustaja Pirkko Ruohonen-Lernerin keskiviikon Helsingin Sanomissa esittämä kommentti ei edusta puolueen linjaa. Ruohonen-Lerner kommentoi HS:n haastattelussa, että kannattaa mieluummin palkata nuoria miehiä kuin nuoria naisia.

Miesten ja naisten välinen yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työelämässä ovat perussuomalaisille keskeisiä arvoja, kahden lapsen äiti Huhtasaari toteaa.

Huhtasaaren mukaan poliitikkojen vastuulla on kehittää työelämää siten, että miehet ja naiset ovat tasavertaisessa asemassa. Sukupuoli ei saisi olla työelämässä kilpailuetu- eikä –haitta.

Lapsimyönteinen yhteiskunta tukee nuoria äitejä ja isiä tasapuolisesti. Työelämän talkoisiin tarvitaan meitä kaikkia.  Jos nuoret naiset esimerkiksi lykkäävät lapsentekoa, voi tämä johtaa lopulta lapsettomuuteen. Jos nuoret naiset eivät niitä lapsia tee, niin kuka sitten, Huhtasaari kysyy.

LAURA HUHTASAARI BLOGI: Perussuomalaisten Naisten kannanotto

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.