Digita tekee huoltotöitä Fiskarsin radioasemalla 24. ja 25.2.2014. Huoltotöiden vuoksi maanantaina 24.2. radiokanavan Yle X3M lähetyksessä on töiden alkaessa ja päättyessä arviolta 15 minuutin katkos klo 9.00-15.00. Katkos Yle X3M:n lähetyksessä koskee Fiskarsin radioaseman kuuluvuusaluetta.

Tiistaina 25.2. huoltotöiden vuoksi radiokanavalla Yle Radio Vega/Västnyland on arviolta 15 minuutin katkos töiden alkaessa ja päättyessä klo 9.00-15.00. Katkos koskee Fiskarsin radioaseman lisäksi Hangon radioaseman kuuluvuusaluetta.

Fiskarsin ja Hangon radioasemien kuuluvuusalueet voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.

Digita pahoittelee katkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.