Stadinskoude2014

Vanhempi konstaapeli Tomi Salakka on vuoden 2014 Stadin Skoude. Stadin Skoude -kunniamaininta myönnetään vuosittain Helsingin poliisilaitoksen palveluksessa olevalle poliisille, joka on usean vuoden ajan toiminut aktiivisesti turvallisen Helsingin puolesta stadilaiseen tyyliin.

Helsingin poliisipäällikkö, poliisikomentaja Jukka Riikonen valitsi tänään, Helsingin poliisilaitoksen 188. vuosipäivänä, Stadin Skouden jo seitsemännen kerran.

Vanhempi konstaapeli Tomi Salakka on ollut Helsingissä poliisina vuodesta 1990. Hän on työskennellyt lähes koko virkauransa Helsingin keskustassa erilaisissa kenttätehtävissä. Salakan erikoisalaa on nimenomaan kenttävalvonta kadulla tapahtuvan huumausainekaupan ja huumeiden käytön valvonta.

Salakka toimii tehtävissään ehdottoman oikeudenmukaisesti ja kohtelee kaikkia tasavertaisesti. Salakan pitkään tunteneet virkaveljet ovat todenneet, että hänen asenteensa työtehtäviin on aina ollut erinomainen. Salakkaa voi luonnehtia ensiluokkaiseksi poliisimieheksi.

Työyhteisössään hälytys- ja valvontatoimintayksikössä Salakka toimii aktiivisena ryhmähengen rakentajana pilke silmäkulmassa. Työkaverina hän on sydämellinen ja sanavalmis energiapakkaus

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.