big_kuva_3_2

Etelä-Karjalassa Lemillä kuusi ihmistä on loukkaantunut kahden auton kolarissa. Kuva: Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Huono sää on aiheuttanut runsaasti kolareita eri puolilla maata, erityisesti Pohjois-Suomessa. Loukkaantuneita on useita, mutta kuolonuhreista ei ainakaan toistaiseksi ole tullut tietoja.

Etelä-Karjalassa Lemillä kuusi ihmistä on loukkaantunut kahden auton kolarissa. Päivystävän palomestarin mukaan kahdesta vakavammin loukkaantuneesta nuorehko mies loukkaantui jopa hengenvaarallisesti. Lievemmin loukkaantuneista kaksi oli lapsia.

Palomestarin mukaan Lappeenrannan suunnasta tullut auto lähti sohjoisella tiellä heittelehtimään ja törmäsi Lemin suunnasta tulleeseen autoon. Maantie 38 on tällä hetkellä suljettu onnettomuuspaikan kohdalla, ja liikennettä ohjataan kiertoteille.

Lapissa Kemissä viiden auton ketjukolarissa on loukkaantunut yhdeksän ihmistä.

Nelostiellä toinen ajorata on suljettu liikenteeltä ja liikenne ruuhkautuu Rovaniemen suuntaan. Tapahtumapaikka sijaitsee Kemissä Perämerentiellä Ajoksen liittymän ja Hepolan liittymän välillä.

Kainuussa Suomussalmella Viitostie on saatu jälleen auki kahden ketjukolarin jälkeen, ja liikenne sujuu normaalisti. Päivystävän palomestarin mukaan liikenne ruuhkautui toisella onnettomuuspaikalla parin kilometrin mittaiseksi autojonoksi.

Suomussalmen ketjukolareissa oli osallisina yhteensä yhdeksän henkilöautoa ja 36 ihmistä, mutta kolareista selvittiin peltivaurioilla. Kolarit tapahtuivat noin kilometrin päässä toisistaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.