Heinaluoma-Eero-0426

Heinäluoman mukaan kysymys on yhä enemmän siitä, mitä tapahtuu vaalien jälkeen. Kuva: Pertti Nisonen / Helsingin kaupunki

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) patistaa hallituspuolueita ja oppositiota sitoutumaan yhdessä valtion velkaantumisen pysäyttämiseen.

Heinäluoma kirjoittaa MTV:n nettikolumnissaan, että sopu asiasta antaisi vahvan viestin ulkomaailmalle siitä, että Suomi ottaa talouskurin tosissaan. Hallitus- ja oppositiopuolueiden puheenjohtajat keskustelevat sopeuttamistarpeesta tiistaina.

– Tuon kokouksen pitäisi todellakin onnistua, sillä epäonnistuminen ei vain säilyttäisi nykytilannetta, vaan saattaisi viedä asioitamme huonompaan suuntaan: synnyttää epäuskoa sitoutumisemme ajalliseen kestävyyteen.

Heinäluoman mukaan kysymys on yhä enemmän myös siitä, mitä tapahtuu vaalien jälkeen, ja silloin katsotaan myös opposition kannanottojen perään.

Lue Heinäluoman nettikolumni täältä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.