595px-Timo_Soini

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini

Timo Soini otti perussuomalaisten piirijärjestöväen koulutuspäivillä kantaa Olli Rehnin (kesk.) antamiin tukilupauksiin Ukrainalle.

– Komissaari Olli Rehn on luvannut Ukrainalle merkittävää talousapua. Tässä lupailussa pitää olla varovainen ja olla lupaamatta liikoja. Ukrainan ongelmat eivät ole rahalla ratkaistavissa, Soini linjasi.

Mikäli avustuspäätöksiä tehdään, ne pitää Soinin mukaan tehdä hallitusten tasolla, jotka ovat poliittisessa vastuussa omille kansalaisilleen.

– Kansalaiset voivat sitten vaaleissa ja muutenkin arvioida tukipolitiikan kustannuksia , moraalia ja perillemenoa. Kannatan kaikkia rauhanomaisia keinoja Ukrainan tilanteen vakauttamiseksi ja väkivallan lopettamiseksi. Pidän tärkeänä, että EU on tässä mukana.

Soini muistutti myös, että Romania ja Bulgaria otettiin Euroopan Unionin jäseneksi liian aikaisin poliittisella  päätöksellä. Näiden ongelmat ovat tiedossa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.