Rikoksesta+epäilty+törkeään+ryöstöön

Mikkolan Siwa ryöstettiin aseella uhaten lauantaina klo 11.57. Kauppaan oli saapunut noin 160 cm pitkä ja hyvin nuori mies, jolla käsiase esillä. Mies ilmoitti, että kyseessä ei ole leikki ja vaati saada kassassa olevat rahat itselleen. Rahat saatuaan mies poistui paikalta tuntemattomaan suuntaan.

Mies oli pukeutunut mustaan / tummaan hupulliseen takkiin, jonka vasemmassa hihassa on vaalea merkki. Miehen jalassa oli tummat housut ja converse-tyyliset kengät, joissa vaaleat pohjat, kärjet ja nauhat. Miehen päässä oli musta commando pipo, jonka päälle oli vedetty vaaleanharmaa hupparin huppu sekä takin tumma huppu. Käsissään miehellä oli tummat käsineet. Rahat mies halusi mustaan putkikassiin, jossa mahdollisesti Union Five teksti. Mies oli suomalainen.

Rikoksesta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa Vantaan poliisiasemalle numeroon 0718736442. Numero vastaa päiväsaikaan klo 9-16.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.