Turengin Kuumolan seurantalolla oli lauantaina 22.2.2014 hyvin huumehöyryiset rave-bileet. Paikalle oli kerääntynyt noin parikymppistä nuorisoa pääkaupunkiseutua myöten.

Porukkaa pyöri vielä sunnuntaiaamuna Turengissa. Poliisi ratsaili autoja ja tavoitti kolme huumeissa ajellutta nuorta. Autoissa kyydissä olleilla oli taskuissaan monenlaisia päätä sekoittavia aineyhdisteitä. Poliisi teki etsintöjä autoihin ja asuntoihin.

Takavarikkosaaliina oli lähes kaikenlaisia tunnettuja huumeita. Määrät eivät olleet suuria, mutta löytönä oli: ekstaasia, LSD:tä, amfetamiinia, metamfetamiinia ja noin sata grammaa marihuanaa. Juhlijoilla oli myös huumeiksi luokiteltuja kuivattuja sieniä.

Kuulusteluissa osa kertoi, että bileet olivat hyvin “huumemyönteiset” ja porukat menivät pitkin seiniä. Osa kiipeili katollakin. Kukaan ei onneksi loukkaantunut pahemmin.

Tällaisia ravebileitä tai reivejä järjestellään aina silloin tällöin. Tyypillistä bileille on läpi yön kestävä tanssiminen elektronisen musiikin tahdissa ja huumeet.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.