8_arhinmaki-paavo.full

Paavo Arhinmäki on Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja kansanedustaja, Helsingin kaupunginvaltuutettu sekä kulttuuri- ja urheiluministeri

Netissä alkoi levitä maanantai-iltana kuva kuitista, jonka väitettiin olevan kuitti Arhinmäen tarjoiluista Leijonille Sotshin talviolympialaisten pronssijuhlien jälkimainingeissa. Muun muassa Facebookissa levinneen kuvan tekstissä kerrottiin, että kuitti olisi eilen kirjattu valtioneuvoston kuluihin. Kuitti ehti saada suurta huomiota, vaikka sitä katsomalla huomaa nopeasti että se on täysin tekaistu.

1464664_672050782838863_1749561329_n

Päällisin puolin kuitti näyttää oikealta, mutta sen tekstit paljastavat kuvan väärennöksi. Todellisuudessa kyseistää ravintolaa ei ole Sotshissa, saati sen lähimailla. Laajalti jaetun kuittikuvan mukaan seurue olisi tilannut 26 Stolishnaya-shottia, 26 Jägermaister-shottia, 26 tölkkiä Karjala-olutta (jotka olisi lennätetty Arhinmäen pyynnöstä helikopterilla paikalle), lukuisia pulloja punaviiniä, kaksi vaaleatukkaista seuralaista 60 minuutin viihdytyksineen, kääpiö hulavanteineen, jne.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi