Poliisille on tehty ilmoitus Rovaniemen Kirkkolammella 4-tien puoleisessa päädyssä tiistaina, noin kello 19.30, tapahtuneesta vahingonteosta ja eläinsuojelurikoksesta, jossa mopopoika ilmeisesti ensin ajanut mopolla pienen koiran päälle ja tämän jälkeen mopon kyydissä ollut toinen poika potkaissut koiraa pään tai kyljen alueelle.

Koiran omistaja oli yrittänyt ottaa mopopoikia kiinni, mutta nämä olivat lähteneet mopolla karkuun.

Koira kuoli myöhemmin tapauksesta tulleisiin vammoihin.

Mopo, jolla pojat olivat liikkeellä, oli ilmoittajan mukaan isorenkainen, musta-punainen tai musta-oranssi crossimopo, merkiltään mahdollisesti Derbi. Mopon kuljettajalla oli päällään tummat vaatteet ja puna-valkoinen kelkkakypärän mallinen kypärä, jossa leukasuoja ja erilliset lasit. Kyydissä olleella pojalla oli päällään vaaleat collegehousut ja urheilutakki, sekä päässään tumma kelkkakypärän mallinen kypärä.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta numeroon 0718766237 tai sähköpostitse rikostorjunta.lappi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.