Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat tänään perustaneet kuntasektorille uuden neuvottelujärjestön.

Nyt perustettu Kunta-alan koulutettu hoitohenkilöstö KoHo ry on jatkossa yksi kunta-alan pääsopijajärjestöistä. Samassa yhteydessä myös Suomen Palomiesliitto SPAL liittyi uuden neuvottelujärjestön jäseneksi.

Yhteisen neuvottelujärjestön synty vahvistaa koulutetun hoitohenkilöstön ja pelastusalan ammattilaisten ääntä ja edunvalvontaa kunta-alalla.

Uusi neuvottelujärjestö on organisaatiorakenteeltaan hyvin kevyt ja siinä mukana olevat järjestöt hoitavat jatkossakin edunvalvontaansa itsenäisesti sekä keskus- että paikallistasolla. Järjestöillä on edelleen mm. omat pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.