Kuopion kaupunki seudullisena joukkoliikenteen viranomaisena kilpailutti Kuopion ja Siilinjärven palveluliikenteen siten, että sopimusten mukainen liikennöinti alkaa 1.7.2014. Viisi liikennöitsijää osallistui tarjouksella kilpailuun.

Voittaneet tarjoukset ovat Linja-Karjala Oy Kuopion keskeisellä kaupunkialueella ja Siilinjärven kunnan alueella. Nilsiän keskusta-alueella tarjouskilpailun voitti Linja-autoliike E. Ahonen Ky.

Liikennöitsijät valittu Kuopion ja Siilinjärven palveluliikenteeseen

Kilpailutettavana oli kolme kohdetta (Kuopion keskeinen kaupunkialue, Nilsiän keskusta-alue sekä Siilinjärven kunnan alue), joihin saatiin määräaikaan mennessä yhteensä 13 tarjousta. Tarjouksia saatiin kohteittain 4-5 viideltä eri liikennöitsijältä (Linja-Karjala Oy, Linja-autoliike E. Ahonen Ky, Kuopion Tila-Auto Oy, Mika K. Niskanen Oy ja Relink Oy).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.