carl-953x1024

Puolustusministeri Carl Haglund 

Puolustusministeri Carl Haglund tekee virallisen vierailuvaihtosuunnitelman mukaisen ministerivierailun Pietarin alueelle maanantaina 3.3.2014. Vierailua isännöi Venäjän federaation puolustusministeri, armeijankenraali Sergei Shoigu. Puolustusministeri Shoigu vieraili Suomessa toukokuussa 2013.

Puolustusministerien keskustelujen asialistalla ovat puolustushallintojen kahdenvälisten suhteiden lisäksi puolustusvoimien uudistaminen Venäjällä ja Suomessa, Itämeren ja arktisten alueiden turvallisuuteen liittyvät kysymykset sekä ajankohtaiset alueelliset kriisit eri puolilla maailmaa.

Vierailunsa aikana puolustusministeri Haglund vierailee myös Ylemmässä Teknisessä Merivoimainstituutissa Puskinissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.