ritva_laurila_kuva_juha_s.372a07ea-1679-4194-a114-ced5bb9faedc-main_image

Taksi Helsinki on valinnut vuoden 2014 taksiasiakkaaksi kaupunkineuvos Ritva Laurilan.

Entinen kansanedustaja ja Euroopan parlamentin jäsen käyttää taksia liikkumiseensa edelleen muutamia kertoja viikossa ja kertoo olevansa tavattoman tyytyväinen helsinkiläisten taksien palveluun. Laurilan usean vuosikymmenen kokemuksen mukaan Helsingin taksipalvelut ovat luotettavia ja kuljettajien avuliaisuus sekä asiakaspalvelu saavat häneltä kiitosta. Myös taksien saatavuus on kunnossa.

Helsinkiläisiltä taksiautoilijoilta saaduissa ehdotuksissa Ritva Laurilaa kuvailtiin sanavalmiiksi sekä aikaansa seuraavaksi aktiiviseksi seniorikansalaiseksi. Hänen seurassaan matka sujuu aina mukavasti ajankohtaisista aiheista keskustellen.

Vuoden taksiasiakas valitaan helsinkiläisiltä taksiautoilijoilta saatujen ehdotuksien perusteella. Kyseinen titteli on jaettu 1980-luvun lopulta lähtien muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vuosittain.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi