Perjantaina klo vähän ennen klo 22:ta  Sinimäentiellä poliisipartio oli aikeissa pysäyttää tarkastusta varten henkilöauton, joka kuitenkin teki yllättävän U-käännöksen ja suuntasi kulkunsa kohti Kehä I:tä.  Poliisi seurasi pakenevaa ajoneuvoa, jonka nopeus 40 km/h rajoitusalueella oli poliisin arvion mukaan noin 100 km/h.  Ajoneuvo kääntyi Mankkaalla ja palasi Sinimäentielle ja jatkoi kohti Nihtisiltaa ja Kauniaistentielle ABC:n pihaan jatkuvasti erittäin suurella nopeudella.

Autossa olleet viisi nuorta hylkäsivät auton huoltoaseman pihaan ja jatkoivat juosten poliisia karkuun. 

Poliisi tavoitti kaikki ajoneuvossa olleet, joista kuljettajaksi osoittautui 16-vuotias nuorimies. Poliisi totesi lisäksi, että ajoneuvoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, näpistykseen ja ajoneuvorikkomukseen.   

Poliisikuulustelua varten poliisi ilmoitti asiasta sosiaaliviranomaisille sekä kuljettajan äidille. Kuulustelun jälkeen kuljettaja vapautettiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.