Tuomioja Erkki

Ulkoministeri Erkki Tuomiojan (sd.) mukaan kokouksessa on tarkoitus analysoida tilannetta ja valmistella mahdollisia jatkotoimia. 

Suomen valtionjohto keskustelee Ukrainasta iltapäivällä kello 15 alkaen. Ulkoministeri Erkki Tuomiojan (sd.) mukaan kokouksessa on tarkoitus analysoida tilannetta ja valmistella mahdollisia jatkotoimia. Tilannetta ovat arviomassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta.

Ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan puheenjohtajana toimii pääministeri Jyrki Katainen (kok.). Lisäksi valiokuntaan kuuluu seitsemän muuta ministeriä, Tuomiojan lisäksi muun muassa valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.), ja puolustusministeri Carl Haglund (r.).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.