Hätäkeskukseen ilmoitettiin 2.3. sunnuntaina aamuyöllä kello 03 aikoihin, että mieshenkilö on joutunut auton töytäisemäksi Karttulassa Kissakuusentiellä. Autoilija ei ollut pysähtynyt tapahtumapaikalle.

Mieshenkilö sai tapauksen yhteydessä vammoja ja ambulanssi kuljetti hänet Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Mies kertoi poliisille kävelleensä Kissakuusentietä jalkakäytävää pitkin. Hän oli kuullut takaa lähestyvän auton äänet ja sen jälkeen auto oli töytäissyt hänet ojaan. Auton merkistä ja mallista ei ole tietoa.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot Suonenjoen poliisiasemalle virka-aikana numeroon 071 875 5975 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.