Pelastuslaitos sai hälytyksen Kuninkaantammentielle kello 08.20. Kohteessa oli syttynyt tulipalo vuonna 1927 rakennetun n.200 m2 kokoisen puurakenteisen omakotitalon kellarissa sijaitsevassa lämmönjakohuoneessa. Paikalle hälytettiin sekä Keski-Uudenmaan, että Helsingin pelastuslaitoksen yksiköitä yhteensä 9 kappaletta. Hätäpuhelun tulipalosta soitti talon asukas.

Tulipalo saatiin rajattua kiinteistön kellarissa sijaitsevaan lämmönjakohuoneeseen, joka kärsi palo- ja savuvahinkoja. Muu kiinteistö kärsi lieviä savuvahinkoja. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Tulipalo on sammutettu ja raivaustoimenpiteet suoritettu (klo 09.58). Pelastuslaitoksen yksi pelastusyksikkö on kohteessa suorittamassa jälkivartiointia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.