Asiakaspalveluumme on tullut useilta asiakkailta yhteydenottoja röyhkeästä, puhelimitse tapahtuvasta sähkön myynnistä. Suomen Energiayhtiön (SEY) nimissä soittava henkilö myy sähköä ja kertoo tekevänsä yhteistyötä Suur-Savon Sähkön kanssa.

Soiton syynä myyjä kertoo olevan Suur-Savon Sähkön 1.4.2014 tapahtuva energian hinnan alennus. Asiakkaiden on annettu ymmärtää, että saadakseen alennetun hinnan voimaan asiakkaan tulee kertoa henkilötunnus.

Haluamme korostaa, että Suur-Savon Sähköllä ei ole mitään tekemistä kyseisen yrityksen eikä sen puhelinmyyjien kanssa, vaan kyse on asiakkaiden harhaanjohtamisesta. Meillä ei ole ulkopuolisten toimijoiden kanssa sopimusta sähköenergian puhelinmyynnistä.

Suur-Savon Sähkön osalta sähköenergian puhelinmyyntiä kuluttaja-asiakkaille teemme ainoastaan puhelinnumerosta 0800 90110 arkisin klo 8-16. Jos soittajan aikeet yhtään epäilyttävät, voi asian varmistaa soittamalla takaisin maksuttomaan palvelunumeroomme. Numerossa 0800 90110 vastaa aina Suur-Savon Sähkön asiakaspalvelu.

Kehotamme harjaanjohdettuja asiakkaita ottamaan yhteyttä Kuluttajaneuvontaan, puh. 029 553 6901, arkisin klo 9-15. Soittaminen ja jonotus 0295-numeroihin maksaa lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelumaksun (mpm). Yhteydenoton voi tehdä myös Kuluttajaviraston sivujen kauttawww.kkv.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.