Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ja LähiTapiola allekirjoittivat eilen (5.3.2014) sovintosopimuksen, jonka perusteella LähiTapiola maksaa sairaanhoitopiirille 7,7 miljoonaa euroa lisäkorvauksia Tyksin A-sairaalassa syyskuussa 2011 sattuneen tulipalon aiheuttamista kustannuksista.

LähiTapiola on maksanut tulipalosta vakuutuskorvauksia jo aiemmin 6,5 miljoonaa euroa, joten sen lopullinen kokonaiskorvaus on 14,2 miljoonaa euroa.

LähiTapiola maksaa jäljellä olevan korvaussumman sairaanhoitopiirille kahden viikon kuluessa. Sen jälkeen osapuolilla ei ole mitään vaatimuksia toisiaan kohtaan koskien kyseessä olevaa vahinkotapahtumaa.

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi sopimuksen sisällön kokouksessaan 4.3.2014.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi